Afslankmassage


Afslankmassage is een goed alternatief voor een dure liposuctie behandeling en helpt de doorbloeding van het onderhuidse bindweefsel te verbeteren, waardoor vocht en afvalstoffen, die zich vaak ophopen in vetcellen, beter afgevoerd kunnen worden. Cellulite en vetophopingen worden minder, het reinigt je lichaam en verwijderd toxines (gifstoffen) met als voordeel dat je lekkerder in je vel gaat zitten. 

Tijdens de afslankmassage wordt er gebruik gemaakt van een Cupping glass om zo een nog beter resultaat te krijgen. Na de massage krijg je een heerlijke pakking met Body Contour gel. Deze pakking zorgt ervoor dat je huid afkoelt, strakker wordt en dat de afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden.

Door een afslankmassage verlies je geen gewicht, wel worden door de stevige en diepe massagetechniek cellulite en vetophopingen aanzienlijk minder en bewezen is dat je zelfs 1 à 2 kleding maten slanker wordt. Je huid wordt strakker, je gaat lekkerder in je vel zitten, je voelt je zekerder en energieker. Wil je echt gewicht verliezen dan is afslankmassage naast een gezonde levensstijl met gezonde voeding, voldoende beweging en ontspanning een mooie doeltreffende combinatie.

Afslankmassage bij Vonn's praktijk in Amersfoort

” Het maakt je huid strakker en mooier “

Hoe ontstaat cellulite


Cellulite, ook wel celluloïde genoemd komt, vooral voor bij vrouwen. En zit vaak op de onderbuik, heupen, billen of dijen en wordt veroorzaakt door het hormoon Oestrogeen. De aanmaak van Oestrogeen wordt hoger tijdens je menstruatiecyclus en zwangerschap. Je lichaam gaat meer lymfevocht opslaan in de vetcellen van de huid.

Het opgeslagen lymfevocht zorgt ervoor dat het tussenschot van het onderhuidse bindweefsel, ook wel septum genoemd, stolt in dikkere vezels. De vezels worden dikker en gaan vet opnemen.

Door het opgeslagen vet wordt de doorbloeding van het onderhuidse bindweefsel minder optimaal, met als gevolg dat de afvalstoffen en het lymfevocht zich gaan ophopen in de omliggende weefsels. Er ontstaan de bekende “kussentjes” die ook wel een sinaasappelhuid wordt genoemd.

Voor het beste resultaat onder ga je gedurende 5 à 6 weken minimaal 10 behandelingen, die 30 minuten per behandeling duurt. Je start met 1 behandeling per week om te kijken hoe jou lichaam erop reageert. Reageer je goed op de behandeling zonder zware hoofdpijn dan ga je over naar 2 behandelingen per week. Na 6 tot 8 behandelingen wordt het resultaat echt goed zichtbaar, waarna je met sprongen vooruit gaat. Cellulite wordt aanzienlijk minder en het is echt bewezen dat je 1 à 2 kleding maten slanker wordt.