Huisregels


Gemaakte afspraken kunnen 24 uur vooraf kosteloos gewijzigd of geannuleerd worden. Daarna of wanneer je zonder bericht niet op de gemaakte afspraak verschijnt wordt de volledige behandeling in rekening gebracht.

Kom op tijd! Te laat komen gaat ten koste van de behandeltijd.

Betalen kan met je pinpas of contant, maar dan wel gepast.

Aan ethiek en hygiëne hecht ik veel waarde en ik verwacht dit ook van jou. Handdoeken zijn aanwezig en het is aan te raden om makkelijke en warme kleding te dragen.

Huisregels van Vonn's praktijk - massagepraktijk in Amersfoort

Voor aanvang van de eerste behandeling wordt er een korte intake afgenomen met betrekking tot je gezondheid, eventuele klacht en je medische verleden.

Bedenk vooraf of er informatie is die ik moet weten om de behandeling een zo goed mogelijk resultaat te kunnen geven.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de nadelige gevolgen als je informatie over medicijn gebruik of een aandoening achter houdt. In een aantal gevallen bij een bepaald medicijn of aandoening is er een aanpassing van de behandeling noodzakelijk.

Bij twijfel over een aandoening of blessure wordt de behandeling gestaakt en verwijs ik je door naar een fysiotherapeut of arts. Als je onder behandeling bent is het raadzaam om eerst te overleggen met de behandelaar of een massage tijdens de behandelperiode toegepast mag worden.

Persoonlijke en medische gegevens worden niet aan derden verstrekt zonder jou toestemming.

Mobiele telefoons dienen uit te zijn. Zorg er in ieder geval voor dat het geluid en de trilstand uit zijn. Tevens ben ik niet verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van persoonlijke bezittingen.