Massage


Massage is één van de oudste methode om je lichaam weer in balans te brengen of te houden en kan gebruikt worden bij tal van klachten. Het is een manier om je lichaam en geest volledig te laten ontspannen, daarnaast draagt het ook bij aan een gezondere leefstijl en veel klachten ontstaan door onze gehaaste maatschappij zullen verminderen. 

Een goede massage is een weldaad om van te genieten. Je komt tot rust en je hoeft even helemaal niets, alleen genieten van een heerlijke ontspannende of klachtgerichte massage. Je leert luisteren naar je lichaam die, als je er bewust van bent, jou heel veel verteld. Om je lekker te willen blijven voelen is het belangrijk om spanning en ontspanning in balans te houden. Daarom is het geen overbodige luxe om eens regelmatig heerlijk bij te tanken door een massage.

Massage is gezond

Sportmassage


Sportmassage is er niet alleen voor sporters. Iedereen die zijn of haar lichaam belast, kan overbelasting of een blessures oplopen. Wanneer deze niet of nooit aandacht krijgen kunnen er blokkades ontstaan.

Info>>

Wellness massage


Wellness massage is geschikt voor iedereen. Het is een cadeautje voor jezelf wanneer je je vermoeid of uitgeblust voelt van de drukke dagen, om heerlijk te kunnen ontspannen en even niets te moeten.

Info >>

Moeder en Kind


Moeder en Kind massage is er voor moeders die de band met hun kind willen versterken. Er ontstaat een gevoel van verbondenheid en veiligheid. Het heeft een positief effect op jou en je kind, waar je blij van wordt.

Info >>

Afslankmassage


Afslankmassage geeft weer vorm aan je figuur. Als je last hebt van cellulite of vetophopingen op je benen, dijen, billen of buik dan is deze massage therapie een mooie manier om cellulite en vet te verminderen zonder dure ingreep.

Info >>

Stoelmassage


Stoelmassage op de werkvloer is een echte pauze. Het ontspant niet alleen de spieren maar ook de geest en het geeft nieuwe energie. Klachten zoals RSI en CANS nemen af, sterker nog deze kunnen zelfs voorkomen worden.

Info >>

Klachtgericht


Bij een klachtgerichte massage staat in ieder geval de klacht centraal. Er zijn verschillende oorzaken voor lichamelijke klachten. Klachten kunnen ingeslopen zijn door overbelasting, een verkeerde houding of een ziekte.

Info>>