Massage Cadeaubon


Weet je niets te geven als cadeau en vind je het leuk om iemand te verrassen met een ontspannende of klachtgerichte massage? Dan heb ik een leuk idee. Verras iemand met een massage cadeaubon dat is leuk om te geven voor iedere gelegenheid het hele jaar door. Bij Vonn’s praktijk kan je kiezen uit 2 soorten geschenkverpakkingen met daarin een massage cadeaubon en een leuke attentie. De waarde van de cadeaubon kan je zelf bepalen vanaf € 10,00 en is door de gelukkige ontvanger aan te vullen, mocht de waarde lager zijn dan het tarief van de behandeling.

Massage Cadeaubon Vonn's praktijk massagepraktijk in Amersfoort

Informatie


Naam *

Telefoonnummer mobiel*

E-mail *

Bericht

Het is mogelijk om de cadeaubon te laten bezorgen of nog leuker om deze te laten bezorgen bij degene die de cadeaubon van jou krijgt. De cadeaubon wordt als pakketje bezorgd en de kosten voor het versturen zijn € 8,95.

Voor meer informatie over een massage cadeaubon of wil je een afspraak maken om er 1 op te komen halen?

Vul dan je gegevens in. Zodra ik alle gegevens heb ontvangen, neem ik zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Op de massagecadeaubon zit geen geldigheidslimiet. Wanneer de tarieven zijn gewijzigd en de waarde van de cadeaubon is lager dan het tarief van de behandeling, kan deze contant of per pinbetaling aangevuld worden.

Mocht het tarief van een behandeling lager zijn dan de waarde van de massage cadeaubon, wordt het resterende bedrag verrekend met een volgende behandeling.

Mocht het tarief van een behandeling hoger zijn dan de waarde van de massage cadeaubon, kan het resterende bedrag aangevuld worden.

Is niet in te wisselen voor contant geld.