Moeder en Kind


De eerste levensbehoefte van een kind is een liefdevolle aanraking. Een gebrek hiervan in de eerste levensjaren heeft gevolgen die op latere leeftijd nog zichtbaar zijn. Kinderen die met regelmaat liefdevol worden aangeraakt groeien beter, leren beter en zijn socialer. Een kindermassage is een mooie manier om deze zo belangrijke levensbehoefte aan te vullen naast het vasthouden, knuffelen en aandacht geven. Het brengt ontspanning en rust, het stimuleert het zelfvertrouwen en het is ook gewoon een gezellig en knus moment, wat jullie relatie veel goed kan doen. Gevoel van saamhorigheid en verbondenheid wordt verhoogd en dat is waar kinderen dol op zijn, maar wat ook heel belangrijk voor ze is. Moeder en kind massage voldoet aan deze behoefte. 

Kortom een ideale manier om het contact met je kind te verbeteren of te herstellen. Veel tijd kost het niet en het levert heel veel positiefs op. Kinderen kunnen zich op deze manier herstellen van alle prikkels die ze de hele dag te verwerken krijgen. Ze gaan lekkerder in hun vel zitten en het geeft je kind rust.

Moeder en kind massage - Vonn's praktijk in Amersfoort

Wat voor je kind geldt is ook van toepassing op jou. Als jij lekker in je vel zit en ontspannen bent, dan profiteert je kind hiervan mee. Wil jij op een ontspannen manier je kind groot brengen en je kind de weg wijzen n het leven? Gun jezelf dan een heerlijke ontspannende massage om vanuit daar te geniet van jezelf en je kind.