Nieuwsbrief


Ook een nieuwsbrief ontvangen met allerlei leuke informatie over massages, blessures, gezondheid, producten, tips en nog veel meer leesplezier? Wordt dan member van Vonn’s praktijk en ontvang regelmatig een leuke actie in je mailbox.

Iedere actie heeft een unieke code. Deze code kan je gebruiken bij het online of telefonisch maken van een massage afspraak. Vergeet deze code niet door te geven. Het zou zonde zijn als je hierdoor een leuke korting zou mislopen. Voorwaarde is wel dat je de korting niet in combinatie met een andere actie of een strippenkaart kunt gebruiken. Mocht je een strippenkaart hebben, dan is het wel mogelijk om een afspraak met korting te maken. De gemaakte afspraak dient dan apart afgerekend te worden zonder dat de afspraak van je strippenkaart word afgeschreven. Voor vragen, neem dan contact met mij op.

” Word member van Vonn’s praktijk “

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen om welke reden dan ook, dan kan je jezelf onderaan elke nieuwsbrief heel gemakkelijk en snel weer uitschrijven. Je word dan ook niet meer via een e-mail door Vonn’s praktijk benaderd. Mocht je je toch bedenken, meld je dan gewoon weer aan. Tevens blijven al jou gegevens strikt persoonlijk. Deze worden niet aan derden door gegeven en absoluut ook niet gebruikt voor spam of andere reclame doeleinden. Veel leesplezier.