Webshop

Verzenden en retourneren


Alle informatie die je moet weten over het verzenden en retourneren van je bestelling op een rijtje. Mocht je nog vragen hebben? Neem dan gerust contact met Vonn’s praktijk op. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvangt je  een automatisch gegenereerde orderbevestiging. Indien je de orderbevestiging niet binnen 12 uur na bevestiging van je bestelling  hebt ontvangen, neem dan contact met Vonn’s praktijk op. Door een bestelling te plaatsen geef je  te kennen dat je met de algemene voorwaarden akkoord gaat.  

 

Bestellingen

verzenden en retournerenDe verzendkosten zijn voor een brievenbuspakket €5,95, een bezorgpakket €8,95 en een Pakket binnen de eurozone €15,00 incl. administratiekosten. Bestellingen die op werkdagen vóór 12.00 uur geplaatst zijn, worden dezelfde dag verzonden. Uiteraard wordt je op de hoogte gehouden. Houdt in het weekend en tijdens feestdagen rekening met een langere levertijd.

 

Retourneren van je bestelling

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht. Bij Vonn’s praktijk heb je altijd de mogelijkheid je bestelling te annuleren binnen 14 dagen. Daarna heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren. Retourneren is vrij eenvoudig.

Stuur tevens een email naar info@vonnspraktijk.nl met de artikelnummers die je retourneert. Je ontvangt een E-mail met daarin een bijlage met een retourformulier, waar je alle gegevens van de retourzending kunt invullen om de retourzending compleet te maken.

Stuur vervolgens de artikelen inclusief het retourformulier binnen 14 dagen na de gemelde annulering retour naar onderstaand adres:

Vonn’s praktijk
Kuifvlinder 19
3822AG Amersfoort

Na ontvangst van je retourzending (die binnen 14 dagen na je 14 dagen bedenktijd retour moet zijn) wordt het bedrag direct teruggestort op de bankrekening welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 5 werkdagen. 

Houd er rekening mee dat retourzendingen alleen in behandeling genomen worden als deze in originele staat incl. label & verpakking teruggestuurd zijn. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd. Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening, informeer bij Post.NL wat de kosten zijn voor de retournering. Stuur de artikelen die je wenst te retourneren of om te ruilen in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

 

Ruilen van een artikel

Wil je een item omruilen, omdat de kleur niet goed is? Geen probleem, volg onze normale retourprocedure maar geef wel op de pakbon of op een apart bijgesloten briefje aan welk item je wit ruilen en voor welke maat en/of kleur. Houd er rekening mee dat artikelen snel uitverkocht raken en het dus niet altijd meer mogelijk is om je item te ruilen. Indien dit het geval is wordt er contact met je opgenomen om een gepaste oplossing te vinden.

 

Krijg ik het totaal bedrag retour

Na ontvangst van je retourzending, wordt het bedrag direct terug op de bankrekening gestort welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 5 werkdagen. Je verzendkosten worden niet vergoed.