Voorstelrondje


Een voorstelrondje om kennis met elkaar te maken is altijd leuk. Om een andere kant van mijzelf te gaan ontdekken en de sleur van alle dag te doorbreken ben ik een cursus klassieke massage gaan volgen. Ik wilde even totaal iets anders, zonder dat het de bedoeling was om masseur te worden werd ik steeds enthousiaster. Tijdens het oefenen kreeg ik regelmatig positieve reactie’s, dit zette mij aan het denken en besloot om mij te gaan specialiseren in het massage vak. Vol goede moed en een portie doorzetten ben ik de opleiding NGS Sportmassage gaan volgen.

Na het behalen van mijn diploma en de daarbij bijbehorende NGS licentie, snakte ik naar meer uitdaging en ben diverse klachtgerichte massage cursussen gaan volgen. Om het plaatje completer te maken vond ik de opleiding blessurepreventie een mooie aanvulling op het geheel. Het leren van de Latijnse benamingen, de werking van de spieren onderling, het skelet en het bewegingsapparaat hebben mij het meest geïnspireerd. Vooral hoe ons lichaam functioneert en dat dit een samenspel is van factoren buiten en in ons lichaam. 

lichaam-en-geest

”   Mijn diploma’s vind ik dan ook een mooie basis om vanuit daar verder te groeien in het massage vak  “

voorstelrondje

Mijn missie


Mijn missie is dat er voor iedereen een massage is die bij hem of haar past. Zodat het voor iedereen mogelijk is om een moment voor zichzelf te hebben, te kunnen ontspannen en om te ervaren wat je lichaam te vertellen heeft. Dat pijnklachten verminderen of verdwijnen, die jou dagen bepalen en waar je al een tijd mee rond loopt.

Maar ook dat je lichaam en geest weer in balans komen, waardoor je weer lekkerder in je vel komt te zitten. Dan ziet het leven er een stuk gezelliger uit.