Wellness massage


Bij een wellness massage kom je is tot rust. We rennen en vliegen de hele dag, voordat je het weet is het jaar alweer voorbij. Veel mensen slapen te kort, slecht of helemaal niet. Burn-out is dan ook aan de orde van de dag en per dag krijgen wij veel prikkels te verwerken door de komst van het internet en de smartphone waarmee wij de hele dag elkaar berichtjes sturen, op social media zitten of informatie zoeken. Door onze alledaagse verplichtingen en de drukke gehaaste 24-uurs maatschappij waarin wij leven staan er weinig rust momenten in onze agenda’s gepland.

Wellness massage - vonnspraktijk.nl massagepraktijk in Amersfoort

”  Dit kan anders !  “

Gun jezelf eens een rustmoment door een wellness massage te ondergaan. Heerlijk even tijd voor jezelf, een gelegenheid om tot rust te komen, je hoofd leeg te maken en even niets te moeten, alleen genieten van de ontspanning.

Wellness massage is erop gericht om te ontspannen. De massage wordt gegeven met de handgrepen vanuit de klassieke massage. Het is een verfijnde manier van aanraken die heerlijk ontspannend is om te ondergaan.

Ontdek hoe het aanvoelt om te ontspannen en in harmonie te zijn met jezelf. Je wordt bewuster van je lichaam en je ervaart dat lichaam en geest weer in evenwicht komen. Ook je nachtrust zal verbeteren waardoor je de volgende dag heerlijk uitgerust aan een nieuwe dag kan beginnen.

Dat klinkt toch geweldig!